Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги се надява отборът му да

...
Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги се надява отборът му да
Коментари Харесай

Индзаги: Суперкупата е първата ни цел за сезона

Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги се надява тимът му да завоюва Суперкупата на Италия за трета поредна година макар новия формат на шампионата.

Турнирът беше уголемен до присъединяване на четири тима, като в него към този момент вземат участие подгласникът в Серия А, както и финалистът за Купата на Италия. Всички мачове ще се играят в Рияд, Саудитска Арабия, Интер ще срещне подгласника в Серия А Лацио в петък, а в другия дуел ще играят Наполи и Фиорентина.

" Суперкупата е първата ни цел за сезона ", сподели Индзаги. " Интер завоюва последните две години и желаеме да го създадем още веднъж. Ще дадем най-хубавото. Имаме още една подготовка и желая да видя кой ще е кадърен да играе. Всички бяха на линия без Хуан Куадрадо. Трябва да взема решения ", сподели треньорът на " нерадзурите ".

Лаутаро Мартинес, който означи два гола при триумфа на Интер над Монца с 5:1 към този момент има 20 попадения във всички шампионати. " Доволен съм от четиримата нападатели в първата част на сезона. Те ни донесоха огромно задоволство ", сподели още Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР